Διαλογισμό «Κλειδί για την Ελευθερία» 11/8/2018 (Greek)

Θα κάνουμε αυτό το διαλογισμό τη στιγμή της μέγιστης έκλειψης της ηλιακής ενέργειας το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 2:11 πμ PDT στο Λος Άντζελες. Αυτό είναι ίσο με τις 11:11 π.μ. EET στο Κάιρο, 11:11 π.μ. CEST στο Παρίσι, 10:11 π.μ. BST στο Λονδίνο, 5:11 π.μ. EDT στη Νέα Υόρκη, 4:11 AM CDT στο Σικάγο, 3:11 AM MDT στο Ντένβερ και 5:11 μ.μ. CST στην Ταϊπέι.

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού για τη ζώνη ώρας σας εδώ:

https://ift.tt/2ACbJR9
(Για την Ελλάδα είναι το Σάββατο 11/8/18 στις 12:11 μεσημέρι)

Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να σας φέρει σε μια χαλαρή κατάσταση της συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό ως εργαλείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία θεραπείας για τη Γη και τους κατοίκους της, αφαιρώντας τις toplet βόμβες και ενεργοποιώντας το «Γεγονός».

3. Οραματιστείτε έναν πυλώνα ηλεκτρικού μπλε Φωτός που προέρχεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο και στη συνέχεια περνάει από την αστροπύλη του Ωρίωνα (το αστέρι Al Nilam / Έψιλον του Ωρίωνα στον αστερισμό του Ωρίωνα) και στη συνέχεια περνάει στο Ηλιακό μας Σύστημα μέσα από όλα τα όντα του Φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος και στη συνέχεια μέσα από το σώμα σας στο κέντρο της Γης

4. Οραματιστείτε έναν άλλο πυλώνα Φωτός που ανεβαίνει από το κέντρο της Γης και έπειτα επάνω μέσα από το σώμα σας και προς τα πάνω στον ουρανό προς όλα τα όντα του Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και τον Γαλαξία μας, περνώντας από την αστροπύλη του Ωρίωνα και τελικά συνδέοντας το Γαλαξιακό Κέντρο και την Πηγή.

5. Τώρα κάθεστε σε δύο πυλώνες Φωτός, το Φως που ρέει ταυτόχρονα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Κρατήστε αυτούς τους πυλώνες Φωτός ενεργούς για λίγα λεπτά.

6. Τώρα οραματιστείτε τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ, που προέρχεται από την Πηγή, ρέοντας μέσα από το Γαλαξιακό Κέντρο και μέσω της αστροπύλης του Ωρίωνα προς τη Γη, καθαρίζοντας όλες τις εναπομείναντες toplet βόμβες πλάσματος γύρω από τη Γη. Οραματιστείτε τις Φωτεινές Δυνάμεις του Στόλου της Γαλαξιακής Διοίκησης, να αφαιρούν και να διαλύουν όλες τις υπόλοιπες βόμβες με τις προηγμένες τεχνολογίες τους. Εάν νιώθετε καθοδηγημένοι, μπορείτε να καλέσετε τον Αρχάγγελο Μέτατρον για να βοηθήσετε στη διαδικασία καθαρισμού. Οραματιστείτε τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να καθαρίζει όλη την ανωμαλία και να αναστρέφει όλη την εντροπία μέσα στην ασπίδα πλάσματος γύρω από τη Γη.

7. Οραματιστείτε το «Γεγονός» να συμβαίνει, να αποκαταστά την Ενότητα, την Αρμονία, την Ειρήνη και την Ευημερία στη Γη και τους κατοίκους της. Οραματιστείτε το Φως της Πηγής να εκδηλώνεται εύκολα στον Πλανήτη Γη και να φέρνει τέλος στην καραντίνα.

Η Θεά θέλει ελευθερία και ελευθερία θα υπάρξει!

Ενημερώσεις σχετικά με το Διαλογισμό «Κλειδί για την Ελευθερία»:

https://ift.tt/WWpWw3
https://ift.tt/2vu46XC

ΠΗΓΗ: https://ift.tt/2OqWkpl

ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
View on YouTube

Advertisement

One thought on “Διαλογισμό «Κλειδί για την Ελευθερία» 11/8/2018 (Greek)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.