Untwine workshopok világszerte

Egynapos workshopot fogok tartani Budapesten január 20-án. Szeretettel várom mindazokat, akik őszintén keresik a Fényt. Ezt a workshopot testvéremmel, Smaly7-vel fogom megszervezni.
Magyarország a Fény egyik fő lehorgonyzója Európában, erős atlantiszi civilizáció volt itt az ősi időkben és nagyon erős a Fénytemplomosok és Saint Germain jelenléte. Jelenleg itt található a világ egyik legaktívabb és legharmonikusabb Fénymunkás csoportja is.

Ezt a workshopot azok számára tartom, akik szeretnének információkhoz, tippekhez és technikákhoz jutni, hogy még jobban a Fénynek szentelhessék az életüket, hogy még több Fényt hozzanak az életükbe és a Fény még erősebb lehorgonyzóivá váljanak a bolygó számára. Az elmúlt néhány évben több mint 25 országba utaztam el 5 kontinensen, hogy Cintamani köveket ássak el és utam során sok helyzetet, találkozót, kultúrát megtapasztaltam és megvizsgáltam és sok tanítóval találkoztam. Az utóbbi időben sok kutatást és kísérletet végeztem bizonyos tudással és technikákkal, aminek az lett az eredménye, hogy én és néhány közeli barátom hatalmas áttöréseket tapasztaltunk meg. Azt érzem, hogy mindezt minél több emberrel meg kell osztanom.
A workshop programja két részből fog állni. Az első részben inkább az Univerzum teremtéséről szóló elméleti információkat, alapelveket fogok megosztani, a Forrással, a teremtés különböző síkjaival (éteri, asztrál, stb.) kapcsolatban, hogy minek felelnek meg, valamint hogy ez gyakorlati módon hogyan kapcsolódik a manifesztáció folyamatához és a Felsőbb Énünkkel való kapcsolatunkhoz.
A második részben a Felemelkedési munkálatokat megelőző gyakorlati technikákról lesz szó, ami segít újra létrehozni egy közvetlenebb kapcsolatot a Lélekkel és megtisztítani magunkat, ami életünk minden területén segíthet és ami által erősebb horgonyként tudunk segíteni a Fénynek. Fontos tisztában lenni azzal, hogy e technikák közül néhány intenzív lehet és bizonyos elkötelezettséget kíván, mivel nagyon mély változásokat indíthatnak be.

Feliratkozni az alábbi oldalon lehet:
http://ift.tt/2AWAXo2

További workshopokat is szervezek más országokban, amit a blogomon fogok bejelenteni.

http://ift.tt/2D6yo8S

Ha szeretnél valahol workshopot szervezni, kérlek írj az alábbi e-mail címre: untwine1@yandex.com
A Fény győzelme!

További információ:
http://ift.tt/2AWDxdy

Zene: Untwine (ANtoAN)
View on YouTube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s