Áttörés Meditáció / Breakthrough Meditation (Hungarian)

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével a Végső Áttörés és az Esemény a lehető leggyorsabb, legzökkenőmentesebb és legjobb módon történjen meg.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé.

Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé.

Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy az Ibolyaláng kiterjed a Föld felszínén és a Holdpálya alatti térben és átalakít minden negatív energiát, szétterjed a sötét erők által irányított még meglévő területeken és segít a Fényerőknek felszabadítani és meggyógyítani ezt a bolygót.

5. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az AN Fehér Tüze kiterjed a Föld felszínén és a Holdpálya alatti térben, segít a Fényerőknek eltávolítani és átalakítani minden fennmaradó negatív plazma entitást, férget, a Yaldabaothot, a sötét erők összes negatív fegyverét, mint a toplet bombákat és az irányított energiafegyvereket, plazmafegyvereket és skaláris fegyvereket és az összes még meglévő sötét erőt és sötét energiát.

Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy csak Fény marad a Földön és az egész Teremtésben.

6. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha rózsaszín gyógyító Isteni női energiát, ami meggyógyítja minden ember múltbéli traumáját és békét, harmóniát, megértést, bőséget és egységet hoz.

Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a puha rózsaszín fény meggyógyítja minden ember elméjét és szívét szerte a világon.

Lásd, hogy minden Fénymunkás, Fényharcos és “Igazságtudó” egységben dolgozik az Új Föld megteremtéséért.

Lásd, hogy a Föld emberei ünnepelnek és örömmel vesznek részt új valóságunk megteremtésében, ahol mindenki hozzájuthat ahhoz, amire szüksége van és szabadon választhat, hogy olyan életet éljen, amilyenre vágyik.

7. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fényerők megérkeznek a Föld felszínéhez szerte a bolygón és megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.

A Fény győzelme!
View on YouTube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s