Meditacija za nujne primere / Emergency Meditation (Slovenian)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako je mreža v vzorcu Rože Življenja okoli Zemlje osvetljena z ljubečo rožnato Svetlobo Boginje, Belim Ognjem AN, Modrim Plamenom Nadangela Mihaela, Vijoličnim Plamenom ter z Zeleno in Zlato Svetlobo.

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba širi po vseh področjih planeta, ki potrebujejo največ zdravljenja in zaščite ter preprečuje, uravnoveša in zdravi vojna območja in področja s konflikti, napade na ključne delavce Luči in žvižgače, slabo vreme in uničujoče požare, nevarne tektonske premike, zlorabe rastlin, živali in ekosistemov. Predstavljajte si, kako so vse situacije na površju uravnovešene in umirjene, vsa čuteča bitja pa so zaščitena in preskrbljena z vsemi potrebščinami in zdravstveno oskrbo.

6. Predstavljajte si, kako se čakre zvezd duš vseh posrednikov kriminalne kabale, ki sodelujejo v operacijah temnih sil, osvetlijo z briljantno belo Svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba v obliki vrtinca spušča iz njihovih čaker zvezd duš v njihova energijska polja in osebnosti ter jih navdihuje, da prenehajo s temi aktivnostmi in se na pozitiven in konstruktiven način vključijo v družbo.

7. Predstavljajte si, kako sile Luči prispejo k celotnemu Zemeljskemu površju in kako se odvije Dogodek, ki bo končno osvobodil planet Zemljo.

8. Boginja želi mir in mir bo!
View on YouTube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s