Meditacija Ključa Slobode za vreme pomračenja 11.8.2018 (Serbian)

Meditaciju ćemo početi u momentu maksimalnog Pomračenja Sunca u Subotu, 11. Avgusta u 2:11 ujutru (PDT) u Los Angeles-u. To odgovara 11:11 (EET) u Kairu, 11:11 (CEST) u Parizu, Beogradu i Zagrebu, 10:11 (BST) u Londonu, 5:11 (EDT) u New York-u, 4:11 (CDT) u Chicago-u, 3:11 (MDT) u Denver-u i 5:11 popodne (CST) u Taipei-u.

Vreme meditacije za vašu vremensku zonu možete naći ovde:

https://ift.tt/2ACbJR9

Uputstva za meditaciju:

Dovedite se u opušteno stanje svesti koristeći vašu omiljenu tehniku relaksacije.

Izrazite jasno vašu nameru da upotrebite ovu meditaciju kao sredstvo za ubrzavanje procesa isceljenja Zemlje i njenih stanovnika, otstranjenje Toplet bombi aktiviranje Događaja.

Vizualizujte stub svetla koji ističe iz Centralnog Galaktičkog Sunca, zatim prolazi kroz Zvezdana Vrata u sazvežđu Orion (zvezda Al Nilam ili Epsilon Orionis u središtu Orionovog pojasa), i onda ulazi u naš Sunčev Sistem, prolazeći kroz sva bića svetla u njemu, i na kraju kroz vaše telo dolazi do centra Zemlje.

Vizualizujte drugi stub svetla koji se diže iz centra Zemlje, prolazeći kroz vaše telo naviše prema nebu i svim bićima svetla u Sunčevom Sistemu I našoj Galaksiji, zatim kroz Zvezdana Vrata Oriona da bi se na kraju spojio sa Galaktičkim Centrom I Univerzalnim Izvorom.

Sada sedite u dva svetlosna stuba, gde svetlo teče u oba smera istovremeno. Održavajte sliku tih svetlosnih stubova tokom nekoliko minuta.

Sad vizualizujte Belu Vatru AN kako ističe iz Univerzalnog Izvora, zatim prolazi kroz Galaktički Centar i Zvezdana Vrata Oriona da bi najzad stigla na Zemlju, gde očisti sve preostale toplet bombe oko Zemlje na plazma nivou. Vizualizujte Svetlosne Snage Flote Galaktičke Komande kako otklanjaju I neutrališu sve preostale toplet bombe kao i njihovu specijalnu tehnologiju. Ako se osećate vođenim, možete prizvati i Arhanđela Metatrona da pomogne u procesu čišćenja. Vizualizujte belu vatru AN kako sagoreva svu anomaliju i transformiše svu entropiju u plazma pojasu oko Zemlje.

Vizualizujte Događaj kako se odvija, vraćajući Jedinstvo, Harmoniju, mir I blagostanje Zemlji I njenim stanovnicima. Vizualizujte Svetlo Univerzalnog Izvora kako se lako manifestuje na planeti Zemlji i time okončava dosadašnji karantin.

Božja volja je da bude jedinstvo i tako će I biti!

Eventualne dopune ovoj meditaciji Jedinstva će biti objavljene na veb sajtu:

https://ift.tt/WWpWw3
View on YouTube

One thought on “Meditacija Ključa Slobode za vreme pomračenja 11.8.2018 (Serbian)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.