MEDITAȚIA CHEIE PENTRU LIBERTATE ÎN MOMENTUL ECLIPSEI DIN DATA DE 11-08-2018 (Romanian)

Vom face această meditație la momentul exact al eclipsei Solare, sâmbătă, 11 august, la 2:11 am PDT în Los Angeles. Acest lucru este egal cu 11:11 am EET în Cairo, 11:11 CEST în Paris, 10:11 am BST la Londra, 5:11 am EDT în New York, 4:11 am CDT în Chicago, 3:11 am MDT în Denver și 5:11 CST în Taipei. (În România la ora 12:11)

INSTRUCȚIUNI:

Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

Trimite intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a grăbii procesul de vindecare pentru planetă Pământ și pentru locuitorii săi, îndepărtarea bombelor toplet şi declanșarea Evenimentului. 

Vizualizează un stâlp de Lumină Albastră electrică emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin poartă stelară Orion (steaua Al Nilam / Epsilon Orionis) din constelația Orion, intrand în sistemul nostru solar si în toate Ființele de Lumina din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos în ființă ta, coborând în centrul Pământului.
Vizualizează un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, în sus prin ființa ta, urcand in toate ființele de Lumina din Sistemul nostru Solar și galaxia noastră, mai sus, prin poartă stelară Orion, conectandu-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și Sursa. 

Acum, te aflii în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând și urcând simultan. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute. 

Acum, vizualizează focul alb al lui AN, emanat din Sursa, coborand prin Centrul Galactic si portalul Orion, raspandindu-se pe întreagă Planetă, în atmosferă, în spațiu, curățând toate bombele toplet rămase în planul plasmic din jurul Pământului.

Vizualizează Forțele de Lumină ale Comenzii Galactice cum îndepărtează și dizolvă toate bombele toplet ramase, cu tehnologiile lor avansate. Îl poți chema pe Arhanghelul Metatron dacă te simți ghidat, să asiste la procesul de purificare. Vizualizează cum focul alb al lui AN, purifică toată anomalia și inverseaza întreaga entropie în scutul plasmatic din jurul Pământului.

Vizualizează cum Evenimentul se întâmplă, restabilind Unitatea, Armonia, Pacea și Prosperitatea pe Pământ și între locuitorii ei.
Vizualizeaza cum Sursa se manifestă cu ușurință pe planeta Pământ și pune capăt carantinei planetare.

Zeița vrea libertate și libertate va fi!

Actualizări despre Meditația Cheie pentru Libertate:
https://ift.tt/WWpWw3

View on YouTube

One thought on “MEDITAȚIA CHEIE PENTRU LIBERTATE ÎN MOMENTUL ECLIPSEI DIN DATA DE 11-08-2018 (Romanian)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.