Meditáció az új Vénusz-ciklus kezdetén / Venus Day Meditation (Hungarian)

Az új Vénusz-ciklus október 26-án kezdődik és 19 hónapig fog tartani. Pontban 16:16-kor, amikor az új Vénusz-ciklus elkezdődik, a Vénusz a legközelebb lesz a Földhöz.

https://ift.tt/2CDhehw

https://ift.tt/2qaTryb

Ahogy azt Untwine leírta, a Vénusz retrográd első 20 napját – október 5. és 26. között – érdemes a belső munkának szánni, hogy elengedjünk minden régi dolgot és megtaláljuk önmagunkban és mindenütt a szeretet.

Az október 26-i új Vénusz-ciklus a fordulópont, az új ciklus tényleges kezdete és a legjobb időpont arra, hogy szertartást végezzünk és egy szándékot fejezzünk ki a következő ciklusra.

Ezért azt javasoljuk, hogy végezzünk el egy speciális meditációt ez alkalomból, hogy elengedjünk mindent, amivel nem rezonálunk együtt többé és hogy újrakapcsolódjunk a bennünk lévő belső gyermekkel.

Valamint ahogy azt legutóbbi helyzetjelentésében Cobra is említette, a Fénymunkás és Fényharcos közösségből sokaknak titkos életük van cabal ügynökökként, azonban akaratuk ellenére tartják őket a cabal hálózatban és ha tudnának, elmenekülnének.

https://ift.tt/2CDheOy

Az új Vénusz-ciklus nagyszerű körülményeket biztosít ahhoz, hogy védelmet küldjünk a Fényharcosoknak és Fénymunkásoknak, azért, hogy mindannyian meggyógyulhassunk és hogy mindenki – főleg azok, akik cabal ügynökökként tevékenykednek – magába nézhessen, megszabadulhasson az összes programozás, kontroll és elnyomás alól.

Ezt a meditációt október 26-án, pénteken fogjuk végezni 16:16-kor.

A meditációra létrehozott Facebook esemény itt található:

https://ift.tt/2qbIo7L

Instrukciók:

1.Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt a Vénusz-ciklus kezdetén, hogy elengedj minden régi dolgot és szeretetre találj önmagadban és mindenütt.

3. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó arany fényt kiáradni a Vénusz bolygó középpontjából, amely keresztüláramlik a Föld minden lényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik, kékeszöld Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Vénusz magasabb dimenziós lényei felé. Most a két testvérbolygó Fényoszlopában ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig és lásd, hogy a Föld és a Vénusz között lévő kapcsolat minden egyes lélegzetvételeddel egyre erősebb lesz.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Vénusz bolygó megújult Istennői energiát küld a Föld felszíne felé. Lásd, hogy ez az energia a Föld felszínén mindenkiben aktiválja a belső női alapelvet és egyensúlyba hozza azt a belső férfi alapelvükkel. Gondolatban lásd magad előtt, hogy mindenki emlékszik a benne lévő belső gyermekre.

5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy teljesen új valóságot a Föld számára, mely békés, nyugodt módon aktiválódik és lásd gondolatban a Cintamani Fényrács teljes aktiválódását.

Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Fényharcosok és Fénymunkások megtisztulnak az Ibolyalángban, körülveszi őket EELA szeretetének rózsaszín folyékony Fénye, aki a Szeretet szíriuszi Angyala és megszabadulnak minden programozás, kontroll és elnyomás alól az AN Fehér Tüzében.

6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Földön örökké tartó béke teremtődik meg mind a tudományos, mind a spirituális tudás második újjászületésével.

Az Istennő új kezdetet akar és új kezdet lesz!

További információk itt olvashatók:

https://ift.tt/2CDhgGa
View on YouTube

One thought on “Meditáció az új Vénusz-ciklus kezdetén / Venus Day Meditation (Hungarian)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.